✓ High quality    Good pricing Personal touch 

De beste teksten voor jouw linkbuilding

Linkbuilding met SEO-proof teksten

linkbuilding teksten

Laat ons de content voor jouw linkbuilding schrijven

Investeer vandaag nog in jouw bedrijf en schakel ons in voor het schrijven van teksten voor linkbuilding. Wil je tegenwoordig door jouw toekomstige klanten online worden gevonden, dan is een goede positie in Google en andere zoekmachines cruciaal. Het grootste deel van jouw websitebezoekers komt namelijk op jouw site via de zoekmachines. Deze wil je dan ook tevreden stemmen met de juiste online content. Dit doe je eigenlijk op twee manieren:

  • SEO-teksten op je eigen website 
  • Linkbuilding op andere websites

     

Linkbuildingteksten zijn blogs of artikelen op externe websites die een klikbare link bevatten naar jouw webpagina die over hetzelfde onderwerp gaat. Waarom zou je dit nu doen? Omdat Google jou hierdoor een betere positie in de zoekmachineresultaten geeft. Meer kwalitatieve links naar jouw website straalt namelijk autoriteit en betrouwbaarheid uit. Maar dan moet je wel weten hoe je voor kwalitatieve content zorgt, die prettig leest en de juiste snaar bij Google en andere zoekmachines raakt. Wij kunnen je hierbij helpen en zorgen voor online teksten die je direct kunt plaatsen op relevante platformen. 

 

Linkbuilding: onmisbaar voor topposities

Google en andere zoekmachines letten op tientallen aspecten bij het bepalen van jouw posities in de zoekresultaten. Ten eerste bestaat dit voor een groot deel uit de content op jouw webpagina’s. Deze moeten bijvoorbeeld de juiste zoekwoorden bevatten, maar ook technisch goed in elkaar zitten. Maar er is een andere strategie die steeds meer bedrijven inzetten: linkbuilding. Oftewel: het plaatsen van teksten op betrouwbare externe websites met aanzien die linken naar jouw site. Zo kun je er op een organische manier voor zorgen dat je richting topposities in Google klimt.

Wil je hoog in Google komen voor bepaalde zoekwoorden waar veel op gezocht wordt, dan is linkbuilding onmisbaar in je SEO-strategie. Zonder linkbuilding is het ondoenlijk om de concurrentie voorbij te streven. Meestal heb je aan één linkbuildingtekst echter niet genoeg om dit te bereiken. Bovendien dien je op de hoogte te zijn van de eisen van de zoekmachines: wat maakt nu een goede tekst? Onze copywriters weten alles van effectieve linkbuilding. Zij kunnen je al het werk uit handen nemen en je zo ontzettend veel tijd en kopzorgen besparen. Kun jij weer terug naar jouw kerntaken en wat jou energie geeft. Natuurlijk zorgen we voor content die niet alleen SEO-proof is, maar ook prettig leest. Ook letten we op jouw budget: linkbuilding kan ook tegen scherpe tarieven en is niet alleen iets waar grote bedrijven zich mee bezig zouden moeten houden.

Naast linkbuildingteksten ook SEO-teksten nodig? Wij helpen je graag met onze expertise! Lees op onze pagina over SEO-teksten alles dat je moet weten. Kom gerust met ons in contact wanneer je meer vragen hebt.

Vrijblijvende offerte?

Wil je jouw linkbuilding teksten door ons laten schrijven of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Onze werkwijze

Ons tekstbureau heeft een transparante werkwijze voor het schrijven van jouw content voor effectieve linkbuilding. Zoals bij al onze copywriting zijn kwaliteit en de beste service voor ons essentieel. Dit begint met goed contact en voldoende communicatie met jou. We inventariseren samen wat de beste strategie is voor linkbuilding voor jouw website. Op basis van jouw wensen, de concurrentie en jouw budget bepalen we hoeveel teksten nodig zijn. Vervolgens schakelen we de beste copywriter in die de linkbuildingteksten oppakt. Na oplevering wordt deze door een kwaliteitscontroleur een laatste keer grondig gecheckt, waarna je zo spoedig mogelijk over je teksten zult beschikken.

1

Jouw wensen

We brengen in kaart wat jij verlangt en wat jouw website nodig heeft om dit resultaat met linkbuilding te bereiken.

2

Schrijven

In ons netwerk van toegewijde tekstschrijvers zoeken wij iemand die het beste bij jouw opdracht past.

3

Oplevering

Nadat een linkbuildingtekst langs onze kwaliteitscontroleurs is gegaan krijg jij deze zo snel mogelijk in je inbox.