✓ Hoge kwaliteit    Scherpe tarieven Persoonlijke aanpak 

Veelgestelde vragen schrijvers

Flexibele werkuren die je zelf in kan delen, persoonlijke benadering en maandelijkse betrouwbare uitbetaling.

Leuk dat je voor ons aan de slag wilt! Stuur ons een berichtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Je bent niet bij ons in dienst wanneer je teksten voor ons schrijft. Je doet dit als zelfstandige die per opdracht door ons wordt betaald. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe en wanneer jij jouw teksten schrijft. Je werkt per opdracht waardoor jij jouw vrijheid en flexibiliteit kunt behouden.

Per opdracht wordt aangegeven wat het tarief per woord/per opdracht/per uur is. Verder is het helemaal aan jezelf hoeveel je gaat verdienen. Je kan zelf bepalen en indelen hoeveel je gaat schrijven.

Het enige wat wij afspreken is het moment waarop de teksten uiterlijk moeten worden opgeleverd. Je bent verder vrij om te bepalen wanneer jij de teksten daadwerkelijk gaat schrijven.

Je bent niet bij ons in dienst, het is helemaal aan jou om te bepalen of je voor andere opdrachtgevers ook teksten gaat schrijven. Hierdoor behoud jij je flexibiliteit.

Direct na het einde van de maand word je betaald voor de door jou geschreven teksten in afgelopen maand.

Jazeker! Je hebt flexibele uren die je zelf kan indelen. Neem contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden met je. Heb je een paar uurtjes over in de week? Ook dan kun je voor ons teksten schrijven.

In principe heb je geen ervaring nodig. Als je feeling hebt voor schrijven en je bent gemotiveerd, dan kun je samen met ons en de waardevolle feedback die we je geven een mooie start maken! Bovendien werken wij met verschillende opdrachtgevers, die allemaal hun eigen wensen hebben, daarom zijn wij op zoek naar schrijvers met wisselende ervaring. 

Die zijn er zeker! De complexiteit per opdracht verschilt. Op termijn is het mogelijk meer complexe teksten te schrijven. Als je betere teksten schrijft, dan zullen we je ook gaan vragen voor beter betaalde opdrachten.

Wij staan altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt. Je kunt ons altijd mailen of bereiken via whatsapp.

Plagiaat is uiteraard niet toegestaan. Je mag je altijd inlezen over een onderwerp of informatie inwinnen online, maar dit neem je nooit klakkeloos over. Twijfel je of je tekst origineel genoeg is? Check het dan even via copyscape.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de teksten die jij oplevert. (Zorg er dus altijd voor dat het unieke geschreven content is!)

Nee je hoeft geen zzp’er te zijn om teksten voor ons te schrijven.