✓ High quality    Good pricing Personal touch 

Laat ons jouw teksten redigeren

Wij redigeren jouw teksten

Blogs, landingspagina’s, artikelen of hand-outs wij redigeren ze. Voordat we aan de slag gaan met het redigeren of herschrijven van een tekst is het belangrijk om te weten waarom je de tekst wilt redigeren. Spreekt de tekst de doelgroep nog niet voldoende aan? Moet de stijl van de tekst anders? Wat is het geschikte leesniveau? Wie is jouw doelgroep? Als we alle informatie hebben gaan we direct voor je aan de slag. Voor je het weet heb jij een beter leesbare, grammaticaal foutloze en inhoudelijk correctie tekst in handen.

Waarom teksten laten redigeren?

Er zijn verschillende redenen waarom het redigeren van een tekst van belang kan zijn. Allereerst zorgt het redigeren van een tekst ervoor dat de tekst grammaticaal en stilistisch correct is. Fouten in teksten kunnen namelijk leiden tot verwarring bij de lezer of kan ervoor zorgen dat de lezer jouw content niet serieus neemt. Zorg er dus voor dat jouw content serieus overkomt en jouw lezer niet afgeleid wordt. Bovendien kan het redigeren van een tekst helpen om de tekst aantrekkelijker te maken voor de lezer. Is een tekst saai of moeilijk leesbaar dan klikt je lezer snel weg, dat zou jij ook doen toch? Verbeter je zinsopbouw en de stijl en zorg ervoor dat je lezer langer blijft hangen!

Spreek je doelgroep aan

Misschien wel de belangrijkste reden om een tekst te redigeren is om de juiste doelgroep aan te spreken. Als expert op jouw gebied weet jij feilloos de juiste informatie op papier te zetten en dat is al een hele kunst. Wat ook een kunst is, is om deze informatie te vertalen naar een goed leesbare en begrijpelijke tekst die jouw doelgroep begrijpt en aanspreekt en laat dan nou precies ónze expertise zijn. Kortom, samen staan we sterk. Laten we onze kennis bundelen zodat we niet alleen inhoudelijk sterke, maar ook grammaticaal juiste en leesbare content creëren.

Vrijblijvende offerte of even sparren?

Jouw teksten laten redigeren of benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Onze werkwijze

goede service voorop staan. Dat begint uiteraard met contact. We brengen jouw wensen zo goed mogelijk in kaart. Wat is er nodig om jouw content om te buigen naar een tekst die jouw doelgroep aanspreekt? Vervolgens gaan we voor je aan de slag. Al onze teksten gaan door een grondige kwaliteitscontrole voordat ze aan jou worden opgeleverd. Nog niet helemaal tevreden? Dan gaan we gerust met jouw feedback aan de slag!

1

Jouw wensen

We brengen in kaart wat jij verwacht van de teksten en welke informatie wij nodig hebben om dit resultaat te kunnen leveren.

2

Schrijven

Vervolgens gaan we vol enthousiasme aan de slag om jouw tekst om te toveren naar een goed leesbare en uiteraard grammaticaal correcte tekst.

3

Oplevering

Nadat één van onze kwaliteitscontroleurs de tekst goed onder de loep heeft genomen, kun je deze zo snel mogelijk in je inbox verwachten!