✓ Hoge kwaliteit    Scherpe tarieven Persoonlijke aanpak 

Wij schrijven jouw blogs

IJzersterke blogs laten schrijven

blog laten schrijven

Laat ons jouw blogs en artikelen schrijven: bespaar jezelf tijd en moeite

Blogs schrijven: iedere online actieve onderneming zou het moeten doen. Maar er zijn er maar weinig die hier de tijd en ruimte voor hebben. Althans, wanneer ze het goed willen doen. De oplossing: laat ons helpen! Wij schrijven jouw online content en informeren jouw bezoekers over de juiste onderwerpen. Zij blij, jij blij. Want met de juiste blogs vergroot je het aantal websitebezoekers én de kans op een sale.

Twee goede redenen om ons jouw blogs te laten schrijven

Elke website zal baat hebben bij het regelmatig schrijven en publiceren van relevante blogs en artikelen. Hoe meer waardevolle content en informatie jij namelijk online zet, hoe meer jouw bezoekers én Google je website zullen waarderen. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten:

  • Blogs en artikelen met de juiste inhoud maken je website beter vindbaar in Google en andere zoekmachines. Dit zal leiden tot meer bezoekers én meer relevante bezoekers.
  • Sterke blogs zijn voor jouw bezoekers een teken van kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze weten daardoor dat ze bij jou moeten zijn voor een dienst of product of informatie hierover.

 

Onze tekstschrijvers helpen je graag met het schrijven van effectieve blogs en artikelen. Webteksten die jouw website vindbaar maken bij jouw doelgroep én deze van jouw kwaliteiten overtuigen.

Voeg waarde toe en help jouw bezoeker

Via de klant die specifiek zoekt op een product en de klant die zoekt op informatie rondom een product. Denk aan het zoeken op kleding en het zoeken op de modetrends voor de zomer. Door middel van SEO-teksten komt klant één op jouw website en door middel van blogs komt klant twee op jouw website. Het schrijven van blogs en artikelen vereist een behoorlijke tijdsinvestering. Zeker wanneer je wil dat deze vindbaar zijn via Google en de lezer prikkelen. Bloggen gaat echter vaak ten koste van de tijd die jij liever in jouw core business investeert. Daarom nemen wij deze werkzaamheden graag van je over.

Vergroot je bereik en SEO-score met blogs en artikelen

Het toevoegen van blogs aan jouw website kan jouw vindbaarheid via Google enorm vergroten. Hoe meer kwalitatieve content op jouw site staat, hoe meer Google jou waardeert. Dit komt bijvoorbeeld doordat je met jouw blogs op bepaalde zoektermen scoort of een veelgestelde vraag van je doelgroep beantwoordt. Met blogs en artikelen die passen bij jouw branche laat je zien dat je kennis van zaken hebt. Dat straalt autoriteit en betrouwbaarheid uit – twee elementen die jou betere posities in de zoekmachines geven.

blogs laten schrijven

Vrijblijvende offerte?

Wil je jouw blogs door ons laten schrijven of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Onze werkwijze

Net zoals bij onze andere schrijfdiensten willen we dat jij meer dan tevreden bent over de kwaliteit en dienstverlening. Daarom is het mogelijk om te beginnen met een proefblog, voordat we een samenwerking op de lange termijn aangaan. We brengen uitgebreid jouw wensen, huisstijl en zakelijke doelen in kaart 

zodat we de blogs hierop naadloos kunnen afstemmen. Ook een onderzoek naar wat voor Google en jouw klanten de ideale zoekwoorden en onderwerpen zijn, kan hierbij horen. Onze ervaren bloggers en kwaliteitscontroleurs zullen vervolgens aan de slag gaan om jouw website te vullen met waardevolle content.

1

Jouw wensen

We brengen in kaart welke blogs we kunnen schrijven op basis van jouw wensen. Hoe vaak wil je bloggen en welke onderwerpen zijn voor jou relevant? Wat is jouw budget?

2

Schrijven

We koppelen je aan een beschikbare copywriter die het beste bij jouw opdracht past.

3

Oplevering

Een kwaliteitscontroleur levert de blogs na een laatste grondige check aan je op.