✓ Hoge kwaliteit    Scherpe tarieven Persoonlijke aanpak 

Wij schrijven jouw perfecte vacatureteksten

Wervende vacatureteksten voor elke functie

Een goede tekst is de sleutel tot jouw online succes

Laat ons je vacatureteksten schrijven en vind de beste kandidaten voor jouw functie. Het vinden van die gedroomde werknemer of collega valt of staat met de wervingsprocedure. En die begint natuurlijk met een vacaturetekst. De vacature moet niet alleen voldoende kandidaten aanspreken, maar ook de juiste. Nu zijn er online ontzettend veel voorbeelden van vacatureteksten te vinden waar inspiratie mee op te doen is. Toch zal je merken dat in het schrijven van een écht goede en wervende vacaturetekst veel tijd en moeite gaat zitten. Tijd die je niet altijd hebt, zeker wanneer je meerdere vacatures openstelt. Voorkom dat je die ene perfecte kandidaat misloopt en laat ons die vacaturetekst schrijven -of herschrijven- die eruit springt bij de juiste personen.

 

Krachtige vacatureteksten

We schrijven een tekst die niet alleen enthousiasmeert, maar ook krachtig overbrengt wat de functie en werken bij jouw onderneming inhoudt. Daarnaast zorgen we voor SEO-proof teksten die beter scoren in de zoekmachines. Dat zorgt er gegarandeerd voor dat je meer potentiële kandidaten bereikt door de vindbaarheid via Google en andere zoekmachines te vergroten. Heb je zelf al vacatures opgesteld, maar kunnen deze nog verbeterd worden wat betreft schrijfstijl of SEO? Of heb je een perfect voorbeeld van een vacaturetekst gevonden, die je wilt afstemmen op jouw functie en bedrijf? Wij kunnen je vacatures herschrijven en helpen je een flinke stap op weg richting het vinden van de ideale kandidaat.

vacatureteksten schrijven

Vrijblijvende offerte of even sparren?

Direct jouw vacatureteksten laten schrijven of benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Onze werkwijze

De sleutelwoorden van onze werkwijze zijn kwaliteit en goede service. Of we nu SEO-teksten, vacatureteksten, blogs of linkbuildingteksten schrijven, we zorgen voor pakkende, passende en foutloze content. Dit begint met het kennismaken met jouw onderneming, zodat we jouw wensen en huisstijl helder voor ogen hebben. Ook is het voor ons belangrijk om te inventariseren hoe jij je de ideale kandidaat voorstelt voor de te schrijven vacaturetekst. Vervolgens schakelen we een copywriter in die de beste match vormt met deze opdracht. Na oplevering volgt een laatste grondige check door een van onze kwaliteitscontroleurs.

Op basis van deze persoonlijke aanpak komen we tot een vacaturetekst die de juiste toon én de beste zoekwoorden bevat. Dit laatste is belangrijk om te garanderen dat voldoende potentiële kandidaten de vacature zullen vinden via zoekmachines zoals Google.

1

Jouw input

We verzamelen alle belangrijke informatie over jouw onderneming, de functie en hoe jij de ideale kandidaat voor je ziet.

2

Wij schrijven

We schakelen de juiste tekstschrijver in voor de opdracht, die aan de hand van jouw input en de beste zoekwoorden een wervende vacaturetekst schrijft.

3

Oplevering

Onze kwaliteitscontroleur checkt de tekst en levert hem aan jou op. Wanneer wenselijk zetten we op basis van jouw feedback nog eens de puntjes op de i.