✓ Hoge kwaliteit    Scherpe tarieven Persoonlijke aanpak 

Over ons

Welkom bij Tekstleverancier

Van harte welkom bij Tekstleverancier! Wij zijn Kimly en Linsy, de eigenaren van Tekstleverancier.

Onze carrières waren uiteenlopend, maar hadden overlap op één gebied: teksten. Daarom hebben wij onze kennis gebundeld en hebben we Tekstleverancier opgericht. Als zussen kennen we elkaar natuurlijk door en door. Voor ons levert dat de ultieme samenwerking op!

Op deze pagina kun je lezen hoe we te werk gaan en wat je kunt verwachten van een samenwerking met Tekstleverancier.

Image-1

Samenwerken met Tekstleverancier

Wij van Tekstleverancier willen ons onderscheiden door onze persoonlijke benadering – naast de vanzelfsprekende kwaliteit die je van ons mag verwachten. Zowel wat betreft onze klanten als de tekstschrijvers waar we op kunnen rekenen. In de praktijk komt dit erop neer dat we met je meedenken. Goede communicatie is voor ons essentieel, zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten.

Ook stellen we ons graag flexibel op en zijn we snel in onze dienstverlening. Daarom kun je erop rekenen dat jouw bericht binnen één werkdag wordt beantwoord met een geschreven antwoord of belletje – wat jij het prettigst vindt. Bij het opleveren van opdrachten is het ons streven dit zo snel mogelijk te doen, zonder verlies van kwaliteit. Voor meer informatie kun je altijd een kijkje nemen tussen onze veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Schrijven voor Tekstleverancier

Wij staan voor een menselijke aanpak en zien onze schrijvers absoluut niet als een nummertje in een poule. We zullen daarom altijd met je meedenken wanneer je vragen of onverwachte problemen hebt. Want voor ons is niet alleen een tevreden klant belangrijk, maar ook tevreden schrijvers! Dit houdt onder andere in dat we razendsnel uitbetalen nadat jij je teksten hebt opgeleverd. En natuurlijk mag je op onze empathie en steun rekenen wanneer je dat van ons nodig hebt. Trek dus gerust aan de bel als je ergens niet uitkomt, we denken graag met je mee.

 
Meer weten over het tekstschrijver worden voor Tekstleverancier? Lees hier alle veelgestelde vragen van schrijvers door. Zit jouw vraag er niet tussen? Kom vooral met ons in contact!

Image-1