✓ Hoge kwaliteit    Scherpe tarieven Persoonlijke aanpak 

Onze tarieven

Jij zoekt betaalbare SEO teksten van top kwaliteit

Die vind je bij ons!

De tarieven voor goede SEO teksten zijn erg uiteenlopend en dat kan de keuze voor een copywriter of tekstbureau lastig maken. Wij rekenen niet de hoofdprijs voor onze SEO teksten, maar desondanks kun je wel rekenen op teksten van top kwaliteit en ook nog eens op maatwerk én persoonlijk en goed contact. Waarom? Wij hebben passie voor ons vak en vinden dat SEO content voor iedereen moet zijn! Wij werken samen met grote en kleine bedrijven. Op onze manier is SEO voor iedereen toegankelijk. 

Hoe komen onze tarieven tot stand?

Zoals gezegd vinden wij dat SEO teksten bereikbaar moeten zijn voor iedereen: grote en kleine bedrijven. Bovendien houden wij er gewoon van om bezig te zijn met het maken van content. Dat is de reden dat wij betaalbare SEO teksten aanbieden die uiteraard wel van uitstekende kwaliteit zijn. 

Hoe meer teksten je bij ons afneemt, hoe goedkoper het wordt en dat heeft een reden. Jij hebt een wens, een doelgroep, een expertise. Daar komen we graag meer over te weten: via jou en via ons eigen onderzoek. Bovendien onderzoeken we de tone of voice die jij nu hanteert op je website of misschien wil je wel iets nieuws? Ook dan maken we ons dat eigen. Dat alles doen we voor een eenmalige opdracht. Zet je meerdere opdrachten bij ons uit? Dan is al dat voorwerk al gedaan en hebben we elkaar een beetje leren kennen. Daarom is het voor ons makkelijk en prettig om meerdere opdrachten te schrijven voor dezelfde klant en dat zie je terug in ons tarief. 

Wij zijn helemaal gek op langdurige samenwerkingen. Natuurlijk, omdat wij ook gewoon ondernemers zijn en het prettig vinden om een stabiele samenwerking te hebben. Daar gaan we niet omheen draaien, máár misschien nog wel meer omdat we het gewoon ontzettend leuk vinden om langdurig samen te werken met onze klanten. Langdurige samenwerkingen zijn voor ons als een goed huwelijk: we zijn trouw, communiceren goed en we zijn er voor elkaar in goede en slechte tijden (voordeel voor jou: jij zit nergens aan vast en kan ieder moment van ons af als je dat om wat voor reden dan ook wenst).