✓ Hoge kwaliteit    Scherpe tarieven Persoonlijke aanpak 

Wij schrijven jouw SEO-teksten

SEO teksten laten schrijven; waarom eigenlijk?

Sterke SEO teksten scoren bij jouw doelgroep en bij de zoekmachines

Waarom zou je het schrijven van jouw webteksten uitbesteden? Wij kunnen een aantal redenen bedenken; jij hebt niet zo veel affiniteit met teksten, jouw grammatica en/of spelling is niet top of jij bent simpelweg veel te druk met je overige werkzaamheden. Máár misschien nog wel belangrijker: het schrijven van goede SEO teksten is een vak apart en is zeker het investeren waard. De online wereld is onmisbaar geworden en om te kunnen concurreren, moet jouw bedrijf zichtbaar zijn in Google en laten wij (niet geheel) toevallig weten hoe je dat voor elkaar krijgt.  

Wij beweren niet alle geheimen van Google te kennen, maar wel veel! En die willen we ook best met jou delen hoor, maar dan moet je daar wel tijd en zin voor hebben. Bovendien is de online wereld continu in ontwikkeling en laten wij die ontwikkelingen als tekstbureau nou op de voet volgen. Handig, want dan hoef jij dat niet te doen. 

Hoewel SEO staat voor zoekmachine optimalisatie schrijven wij natuurlijk niet voor Google, maar voor jouw klant. Een blije klant is namelijk een blije Google. Ja we schrijven voor jouw doelgroep, maar we kennen de kneepjes van het vak om tegelijkertijd Google te laten weten wanneer jouw website getoond moet worden in de zoekresultaten. Dus nogmaals: blije klant is blije Google en vice versa natuurlijk, want als Google blij is, weet jouw klant jou beter te vinden en anders was deze klant bij je concurrent terecht gekomen en laten we eerlijk zijn: jouw diensten zijn natuurlijk veel beter. 

seo teksten laten schrijven
seo teksten

Goede teksten, SEO-proof én leesbaar

Niet alleen SEO is een belangrijk onderdeel van het schrijven van een goede online tekst. Ook de bezoeker van jouw website zal een goede, leesbare tekst waarderen. Een sterke tekst draagt direct bij aan het achterliggende doel van jouw webcontent. Of dit nu het informeren van bestaande of nieuwe klanten is via een blog of artikel, het verbeteren van je verkoopcijfers, of het vinden van de beste kandidaat voor een vacature. 

De teksten van onze copywriters houden daarom niet alleen rekening met wat Google prettig vindt om te lezen, maar ook met de mensen die jouw website bezoeken. Het SEO-proof maken van een tekst betekent bij ons dan ook absoluut niet dat dit ten koste gaat van de leesbaarheid of kwaliteit.

Onze ervaren en betrokken tekstschrijvers staan voor kwaliteit en leveren teksten die perfect aansluiten bij jouw doelgroep. Daarnaast zijn ze altijd op de hoogte van de huidige eisen voor een goede SEO-tekst. Zo kunnen wij je snel en voor scherpe tarieven helpen met sterke webteksten die je posities in de zoekmachines verbeteren. Kortom, het uitbesteden van jouw SEO-teksten levert je meer bezoekers én meer tevreden bezoekers op.

Vrijblijvende offerte?

Wil je jouw SEO-teksten door ons laten schrijven of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Onze werkwijze

Ons tekstbureau hanteert een werkwijze bij het schrijven van SEO-teksten waarbij kwaliteit en goede service voorop staan. Dat begint met het contact, om zo jouw wensen in kaart te brengen. We inventariseren wat nodig is om tot een sterke doelgerichte tekst te komen waarbij zaken als schrijfstijl en de beste zoekwoorden worden besproken. Hierna gaan we aan de slag met jouw content. Voordat we de tekst opleveren, doet onze  kwaliteitscontroleurs een laatste grondige controle.

1

Jouw wensen

We brengen in kaart wat jij verwacht van de SEO-tekst(en) en hoe we jou het beste kunnen helpen.

2

Schrijven

In ons netwerk van ervaren tekstschrijvers zoeken wij een copywriter die bij jouw opdracht past.

3

Oplevering

Nadat een tekst langs onze kwaliteitscontroleurs is gegaan krijg jij deze zo snel mogelijk in je inbox.