✓ Hoge kwaliteit    Scherpe tarieven Persoonlijke aanpak 

Waarom webteksten uitbesteden?

Waarom webteksten uitbesteden?

Met een pakkende tekst op je website zorg je ervoor dat je bezoekers binnen no time overgehaald worden jouw product of dienst aan te schaffen! Webteksten zijn één van de belangrijkste content onderdelen op jouw website en kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Of je je publiek nu wilt voorzien van uitleg over je product/dienst of bijvoorbeeld interessante, aanvullende informatie wilt verschaffen. Bovendien dragen webteksten ook bij aan de vindbaarheid van je website. Heb jij al SEO-proof webteksten? Door het schrijven van je webteksten bij Tekstleverancier uit te besteden, ben jij er zeker van dat je webpagina hoog in de zoekresultaten naar boven komt. Van SEO-teksten tot blogs en van linkbuilding teksten tot vacatureteksten: bij ons kan het allemaal!

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Of ook wel Zoekmachine Optimalisatie in het Nederlands. Door SEO-proof webteksten op je website te plaatsen, zorg je ervoor dat jouw website beter wordt gevonden in de zoekmachines. Voldoet jouw website aan de voorwaarden? Dan plaatst de zoekmachine je website hoger in de zoekresultaten! Deze ranking wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren die op te delen zijn in drie categorieën:

  • Content
  • Autoriteit
  • Techniek

Webteksten vallen onder de categorie content en spelen een hele belangrijke rol in het bepalen van de ranking. Heb jij er weleens over nagedacht om het schrijven van je webteksten uit te besteden? Er komt namelijk een stuk meer bij kijken dan je in eerste instantie misschien zou denken!

Hoe ziet een SEO-proof tekst eruit?

Maar hoe zien deze SEO-proof teksten er dan uit? En waar wordt precies naar gekeken? Om te beginnen focussen we ons op de meest belangrijke zoekwoorden. Een zoekwoord is de term die een gebruiker intypt wanneer deze een zoekopdracht in Google invoert. Door de juiste zoekwoorden te kiezen en deze op een goede manier in je webteksten te verwerken, zullen de zoekmachines jouw website hoger ranken. Belangrijk is dat de zoekwoorden niet te vaak in de tekst voorkomen, maar ook niet te weinig. Bovendien is de leesbaarheid van je tekst super belangrijk. Google weet namelijk precies wanneer een tekst niet fijn leesbaar is voor de gebruikers. Daarnaast speelt ook de lengte van de tekst een rol. Deze wordt onder andere vergeleken met je concurrenten. Een SEO-proof webtekst scoort dus goed op zowel lengte, zoekwoorden en leesbaarheid. En dan is het natuurlijk wel zo handig dat de tekst ook interessant en relevant is voor je bezoekers! 

Vertalingen van hoge kwaliteit

Het schrijven van je webteksten uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen namelijk niet alleen interessante, goed converterende webteksten. Je kunt bij ons ook terecht voor vertalingen van hoge kwaliteit! Heb jij bijvoorbeeld een webshop die ook op internationaal gebied goed zou kunnen lopen? En staat jouw website volledig in het Nederlands? Dan kan het veel toegevoegde waarde hebben om je website te laten vertalen. Door het plaatsen van hoge kwaliteit vertalingen, kan jouw content door een grotere groep gebruikers worden gelezen. Super fijn, want zo bereik je meer potentiële klanten!

Waarom webteksten uitbesteden bij Tekstleverancier?

Het schrijven van webteksten kan enorm veel tijd in beslag nemen. Daarnaast komt er veel meer kennis en ervaring bij kijken dan je misschien zou denken. Een tekst op jouw website kan zowel positieve als negatieve invloed hebben. Komt de tekst niet professioneel over vanwege spelling- en/of grammaticafouten? Lopen de zinnen niet helemaal lekker? Dan zal dit negatieve invloed op je bezoekers hebben. Gebruik je wel de juiste zoekwoorden? En zijn de teksten wel goed opgebouwd? Dit is belangrijk voor je vindbaarheid in de zoekmachines! Door je webteksten uit te besteden nemen wij dit klusje van je over. Dan kun jij je volledig storten op jouw bedrijf en passen wij onze kennis en ervaring op het gebied van tekstschrijven toe. Als tekstschrijfbureau met hoogwaardige copywriters weten wij namelijk als geen ander hoe we correcte, pakkende, goed converterende, interessante en relevante teksten moeten schrijven. Jouw webteksten uitbesteden bij Tekstleverancier? Neem vandaag nog contact met ons op!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Andere blogs