✓ Hoge kwaliteit    Scherpe tarieven Persoonlijke aanpak 

Passie in onze teksten

Passie in tekst

Laat je passie doorschemeren in je teksten!

Als ondernemer weet je dondersgoed dat de passie waarmee je dagelijks aan de slag gaat het verschil maakt! Natuurlijk zijn de ervaring, de kennis en al die andere USP’s (unique selling points) die je onderscheiden van de rest ontzettend belangrijk. Maar die passie! Juist die passie zorgt ervoor dat je niet alleen een doorgewinterde specialist bent in de ogen van je doelgroep, maar dat je meer te bieden hebt dan de doorsnee concurrent. Je passie zorgt ervoor dat je écht aan de slag gaat voor je klanten. Of je nu hamburgers staat te bakken, schoenen repareert of plezierjachten verkoopt. Je hamburger smaakt lekkerder, de gerepareerde schoenen zijn steviger en het plezier op zo’n jacht is plezieriger. Gewoon door de gepassioneerde manier waarop jij aan de kant staat van je klant.

Hoe omschrijf je jezelf?

Bij Tekstleverancier realiseren wij elke dag weer dat de passie van de enthousiaste ondernemers, freelancers, stichtingen en organisaties voor wie wij schrijven de sleutel is. Wij benaderen dit natuurlijk met onze eigen vurige passie. Voor onze SEO copywriters, tekstschrijvers en creatieve kanonnen betekent dit dat we ons steeds weer mogen verplaatsen in degene voor wie we schrijven. Onze passie is dus het steeds weer opbrengen van nieuwe passie voor jouw passie! Volg je ‘m nog?

Met onze ervaring in SEO teksten schrijven en al die wijze lessen die we in het vak hebben geleerd zijn we er nog niet! Want het internet puilt uit van de fantasieloze teksten die veel te veel gericht zijn op het plichtmatig creëren van content. Wij geven meer dan alleen die broodnodige omschrijving van je diensten, producten en organisatie. Potentiële klanten naar je website trekken is een makkie. Converterende content zorgt dat je klanten bij je blijven plakken. Dat er een kleine glimlach in hun mondhoeken vormt en dat ze de tabbladen met websites van je concurrenten wegklikken. Daar gaat het om! De keuze valt op jou, en jou alleen. Dat is alleen nog maar door de manier waarop jij jezelf omschrijft! Met een klein beetje hulp van ons, natuurlijk.

Doen wat je belooft en kleuren binnen de lijntjes!

Het waarmaken van die prachtige bedrijfs- of productomschrijving is ontzettend belangrijk. Dus sprookjes uit onze duim zuigen, dat doen wij niet! We luisteren juist aandachtig naar wie jij bent, wat je doet en wat jou zo bijzonder maakt. Onze inventieve woord-tovenaars weten de juiste snaar te raken bij je doelgroep. Sterker nog, we krijgen het op een leuke en ongedwongen manier voor elkaar om nieuwe doelgroepen aan te spreken en jouw organisatie bij nog meer mensen onder de aandacht te brengen. Tekstleverancier doet dat door volledig binnen de lijntjes te kleuren. De lijntjes die jij uitzet. Maar door onze bak met kleurtjes in jouw kleurplaat te gebruiken, zoeken we altijd manieren om een nog beter eindresultaat te bereiken. Met Tekstleverancier win je dus de kleurwedstrijd!

Elkaar leren kennen

De weg naar je doel toe is van groot belang. Door goed te begrijpen wat jij doet en wie jij bent, kunnen we dat doel meer vorm geven dan je ooit had durven dromen. Ga daarom met ons in gesprek! Want door jouw kennis, ervaring en passie te combineren met de onze bereiken we nieuwe hoogten! Samen dus. Laten we elkaar snel leren kennen en samen die kleurplaat afmaken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Andere blogs